Loading...
Eric
Verifierad DJ
Medlem sedan 2023-05-10
5.0 Betyg

DJ EKN Featured

Halmstad, Sverige
info
Status
Verifierad DJ
Gå med
2023-05-10
Betyg
5.0
Den självklara DJ:n till din fest

Om DJ EKN

Den självklara DJ:n till din fest

DJ EKN, är stationerad i Halmstad & Malmö. Han spelar varje vecka på nattklubbar runt om i södra Sverige och kompletterar nattklubbspelningarna med bröllopsfester, företagsevenemang och andra festliga tillställningar. EKN anpassar alltid hans val av musik beroende på event och publik men är mest van av att spela house, svenskt, sing alongs, klassiker, Rnb & HipHop. Före eventet tar platskommer jag samarbeta nära med er för att förstå er vision och förväntningar för evenemanget. Om det finns behov av att boka ljud och ljus till evenemanget fixar EKN det till ett förmånligt pris, inklusive komplett installation och nedmontering. Priset för att boka EKN börjar från 1000 kr per timme, men varierar beroende på tid och plats. Kontakta honom idag för att boka honom till ert evenemang! Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att be om referenser för att känna er trygga med ert val av DJ för er fest. Fotografer bilder: Linnsej Photography (https://linnsej.se/), Oskar Aronsson, Maximilian Brechensbauer.

Musikstilar
00 tal
Dance
Pop
Hiphop
RnB
Tecnho
House

Extra tjänster
Ljudanläggning

DJ har egen Ljudanläggning

Ljusanläggning

DJ har egen LjusanläggningRecensioner

Vi hyrde in Eric och hans utrustning inför vårt bröllop i Åstorp, Skåne. Vi hade flera samtal innan bröllopet där vi stämde av hur vi ville ha det med mikrofoner, högtalare och låtval. Erik har varit helt fantastisk genom hela processen. Han hängde även upp vår neonskylt på sitt DJ bås utan problem. Och det bästa av allt - våra gäster (unga som gamla) ville aldrig sluta dansa. Rekommenderar starkt Eric till alla som vill ordna en riktigt bra fest!

Fantastisk

Carl | 2024-06-11

5.0

Vi är otroligt nöjda med att bokat Erik som Dj. Så proffsig redan från start vid planering ända fram till bankettens slut. Levererade bra musik, och en bra stämning på dansgolvet, alla gäster var super nöjda. Kommer absolut boka han igen vid nästa tillfälle.

DJ EKN recension

Alexandra | 2024-04-08

5.0